Met ons samenwerken?

Met ons samenwerken? Graag! Zie onder twee manieren waarop we samenwerken met onze commerciële partners. Kies de manier die het beste past bij uw bedrijfsprofiel en marktstrategie. Neem vrijblijvend contact op!

 

AGENTSCHAP

Onze commerciële agenten, zij het in bedrijfsvorm of als persoon, werken op commisiebasis en vertegenwoordigen Megalux in hun commerciële bedrijfstak of regio. Ze voeren een commeriële implementatie in naam van Megalux en worden daarbij ten aller tijde ondersteund door onze technische en logistieke experts. Ze voltooien de verkoop, waarna Megalux de verdere realisatie op zich neemt, zowel in fysieke termen (levering, installatie en calibratie) als in financiële (eventuele financiering).

DISTRIBUTEUR

Onze distributeurs onderscheiden zich door hun capaciteit om richting de klant het gehele order fullfilment proces te ondersteunen, van verkoop via levering en after sales service. Hoewel ook onze distributeurs ten aller tijde worden ondersteund door de professionals van Megalux, en ze zich uiteraard gedekt weten door onze integrale productgarantie, onderscheiden ze zich van agenten doordat ze richting de klant als leverancier optreden, in plaats van als vertegenwoordiger.

Door op ""versturen"" te clicken accepteer ik het privacy statement"

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Door op “versturen” te clicken accepteer ik het privacy statement.